Om oss

Hvem er vi?

Westgaard VVS AS

Westgaard VVS AS ble stiftet i 2021 av Rørleggermester Anders Westgaard. Anders innehar bred kompetanse fra alt innenfor rørleggerfaget. Fra de helt minste jobbene til de større.

Vi sikter oss inn på service og rehabiliteringsjobber for private og offentlige kunder, og tilbyr energieffektive varmeløsninger tilpasset ditt behov.

Anders avla svennebrevet i 2005 og mesterbrev i 2009. I 14 år jobbet han i en av Østlandets største rørleggerbedrifter, hvor han også avla lærlingtiden. Her jobbet han mye med våtromsrehabilitering og service, før han inntok rollen som prosjektleder for boligavdelingen i seks år.

De siste fire årene har han jobbet som prosjektleder innen eiendom.

Velg en mesterbedrift

Mestermerket

Vår bedrift er en mesterbedrift. Det betyr at du kan være sikker på at vi har alt i orden både som fagfolk og når det kommer til gjennomføring av ditt prosjekt på best mulig måte. Det lønner seg å bruke fagfolk!

Godkjent for ansvarsrett

Sentralt godkjent

Westgaard VVS AS er sentralt godkjent innenfor følgende områder:
› Prosjektering av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1
Prosjektering av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 1
Utførelse av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1
Utførelse av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 1

Byggebransjens våtromsnorm

Godkjent våtromsbedrift

Vi er en godkjent våtromsbedrift. Det betyr av vi har en våtromssertifisert faglig leder, bruker fagarbeidere sertifisert for våtrom og følger Byggebransjens våtromsnorm. En godkjent våtromsbedrift står for seriøsitet, kunnskap og kvalitet.

Fullt fokus på fornøyde kunder

Kundeanmeldelser

Les hva våre kunder mener om oss!

Er du på utkikk etter en lokal rørlegger i Askim?

Ta kontakt med oss i dag!

Når du ser etter en lokal, dyktig rørlegger og fagmann, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg med alt fra rørleggerservice og tette rør til installasjon av varmepumper og nytt bad.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.